013 restauro - Italia 2009  (1).jpg

ARTIST ATELIER

Renovation and expansion of a small, old building with the cylindrical silos on the side. The project brings together the two volumes with a new construction visible on the degree of external finish. The original part is kept in the original brick. And 'maintained, also, the curvature of the wall of the old silos, visible to the north side. Internally it is now used as a painting studio and the studio owner. In the finishing phase. Iron structures, corten steel and wood. Large picture windows.

WHAT

Restoration

WHERE

San Giorgio in Bosco,

Padua, Italy

WHEN

2009

013 restauro - Italia 2009  (2).jpg
013 restauro - Italia 2009  (3).jpg
013 restauro - Italia 2009  (4).jpg
013 restauro - Italia 2009  (5).jpg
013 restauro - Italia 2009  (6).jpg