3D Frente Rua.jpg

GREEN

COMFORT

The applicant intends to carry out rehabilitation and expansion works to a single family house, located at Rua António Enes, in the historic center of Porto. This site is categorized as an area of continuous urban front in consolidation. The pre-existing building has two floors. However, due to the program requested by the new owner, it was proposed to create 5 apartments transforming the building of single-family housing into a building of collective housing. For this purpose, a height expansion project was conceived, covering five floors. It is also planned to build a small annex at the back of the street.  The building is inserted in an area of continuous urban front in consolidation. Thanks to Joana Fonseca for the interior renderings and to Alessandro Pepe for the collaboration.

WHAT

New Construction

WHERE

Oporto, Portugal

WHEN

2018

3D Tras.jpg
3D Jardim Comum.jpg
SALA_2.jpg
FINAL_00_3 - Foto.jpg
SALA_3.jpg
SALA_1B.jpg
Frente2.jpg
Tras1.jpg
Frente1.jpg
Frente3.jpg
FINAL_00_6 - Foto.jpg
Tras3.jpg
WhatsApp Image 2021-04-19 at 19.42.59.jp